Super Mario Planet

Super Mario Planet

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Super Mario op je mobieltje

Jawel, daar is 'ie weer! Onze superloodgieter die al jaren op computerschermen rondspringt, heeft een nieuw avontuur op je mobiel; Super Mario Planet.Ook dit keer dien je snorremans door een aantal lastige levels te loodsen. Daarbij ontwijk je... Lees de volledige beschrijving

Goed
7

Jawel, daar is 'ie weer! Onze superloodgieter die al jaren op computerschermen rondspringt, heeft een nieuw avontuur op je mobiel; Super Mario Planet.

Ook dit keer dien je snorremans door een aantal lastige levels te loodsen. Daarbij ontwijk je allerlei beesten, valkuilen en andere gevaren, op zoek naar hartjes, power-ups en je trouwe tweevoeter Yoshi. De besturing van Super Mario Planet is prima en er is een duidelijke uitleg aanwezig.

Helaas valt er met geen mogelijkheid muziek te beluisteren tijdens het spelen. Het typerende vrolijke deuntje is dus niet beschikbaar. Sterker nog: je zult het geheel zonder geluid moeten doen.

Super Mario Planet is niet zo uitgebreid als de versies op de spelcomputer. Toch biedt het rondspringen tussen vleesetende planten en paddenstoelen veel ouderwets vertier.

Meeste downloads Adventure voor java

Beoordelingen about Super Mario Planet

Promotie×